Pinterest

Jag har en ny favorit som heter Pinterest. Alla som någon gång använt We heart it förstår nog principen, man sparar helt enkelt bilder man tycker om, men fördelen med Pinterest är att man kan skapa egna kategorier och skriva egna beskrivningar till. Det är dessutom enkelt att följa sina vänner eller andra vars smak man gillar. Hittar man en bild man gillar någonstans på internet är det enkelt att pin:a den och så dyker den upp bland ens bilder. Jag kan verkligen sitta hur många timmar som helst och klicka runt bland illustrationer, foton, inredning, grafisk design, mat och massor av andra saker. Ett riktigt inspirations-tips som gör att det börjar klia i pysselfingrarna!

Jag har fyra Pinterestinbjudningar att dela ut, så är ni intresserade kan ni lämna en kommentar här. Är det fler än fyra som vill bli inbjudna så lottar jag, senast 23.59 idag. Glöm inte att fylla i er mailadress också så jag vet vart inbjudan ska skickas!

Delta i diskussionen

46 kommentarer

 1. Åh det låter väldigt mysigt!
  Jag är intresserad som få tror jag!

 2. Det där verkar riktigt häftigt, har suttit och kikat igenom hur mycket bilder som helst nu! Jag vill gärna ha möjlighet att få invite. Diggar din blogg!

 3. Jag måste ju pröva lyckan när det är något så spännande som det där i potten. Dock är jag nybörjare bland liknande program, men det ser ju ut att passa mig som skriver alldeles för ofta "källa:okänd" som bildbeskrivning. Plus jag har precis börjat blogga inredningsmässigt, då är det inte bra att inte veta sina källor! Folk är nyfikna!

  Må bästa man/kvinna vinna!

  Kram

 4. Uppmärksammade detta för bara någon dag sedan hos Hello tiger! Det hade ju varit toppen att kunna få en egen! 🙂

 5. Åh så fint! Jag skulle bli väldigt väldigt glad för en inbjudan!

 6. åh, låter som en jättefin sida! jag vill hemskt gärna vara med i lottningen 🙂

 7. hoppsan, det var visst lite för sent nu märkte jag! haha 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *