Vinnare

Nu har jag dragit fyra vinnare i Pinterest-utlottningen med assistans av den regelrätta Filip. Varsitt inbjudningsmail har skickats ut till Sofia, Anna, Cecilia och Elin, så kolla era inboxar. Ett tips till er andra som också vill bli medlemmar är att skicka en förfrågan om en inbjudan, vilket kan göras på startsidan. Så gjorde jag och jag blev inbjuden några dagar senare så det är värt ett försök i alla fall!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. tacktacktack! trodde aldrig jag skulle vinna, jag vinner ju aldrig något.

  2. du! jag vill bara säga tack för din überbra plugglista! den används flitigt tillsammans med ommwriter!! superbra till tentor och uppsatser! ha en underbar helg 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *