4 musiktips

Här kommer några bra musiktips för att liva upp onsdagen!

Lykke Li har släppt en ny singel som finns att hämta gratis här. Jag tror den kommer spelas en hel del den närmsta tiden, grym!

Mera gratis finns också att hämta från The White Panda. Här har de lyckats klämma in 47 mash-ups på ett album, galet men bra! Man hör mängder av kända låtar swischa förbi och jag tror det är en bra skiva att träna eller städa till. Fyll bara i att du vill betala $0 så blir det gratis.

Om någon skulle råkat missa finns nu 2 steg från paradise på Spotify, yey! Det dom aldrig nämner är fortfarande min favorit, precis som efter första genomlyssningen.

Och igår var det tv-premiär för PSL på Festival. Hur mycket sommarlängtan fick man inte efter att ha sett det?! Det går att kika på svtplay i alla fall.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Håkans har jag suttit och lyssnat på sedan den lades ut på Spotify. mina favoriter är helt klart Dom där jag kommer från, Man måste dö några gånger innan man kan leva & Du är snart där (perfekt som slutspår!).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *