Om tygpåsarna

En liten reklamfilm för Heartbeat för er som inte sett den tidigare. Gjord av mig & Karin!

 

Tack för alla fina kommentarer och mail med beställningar! Jag har blivit helt överöst vilket jag inte riktigt räknat med så jag fick hasta iväg en beställning på nya tomma tygpåsar att trycka på och förhoppningsvis kommer de imorgon. Sedan fick jag springa till kontorsaffären och köpa slut på deras lager på postpåsar för tredje gången på en månad, de börjar kolla konstigt på mig nu när jag går in där. Men det är hur kul som helst i alla fall och jag lovar att alla ni som beställt ska få hem er tygpåse så fort som möjligt! Några undrar om det går att vänta lite med att beställa och det går finfint att maila in sin beställning om några veckor eller så. Just nu har jag ännu inte hunnit fixa något sätt för att ta emot beställningar från utlandet, men jag jobbar på det så fort jag bara kan. Har ni fler frågor som rör tygpåsarna så kan ni ställa de här i inlägget så försöker jag svara! Kram ♥

 

Ni som gillar mina tygpåsar får hemskt gärna gå in här på IKEA Garderob och klicka på gilla. Jag är nämligen med i deras tävling för unga kreatörer och mina egentryckta tygpåsar är mitt bidrag.

Här kan du köpa Heartbeat. Här kan du köpa Autumn Leaves.

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar man inte behöver. Med andra ord betyder det att alla prylar/möbler som kommer in till sajten blir helt gratis! Råkar du ha massor av prylar i ditt hem som du inte behöver, skänk bort de snabbt och gratis. http://iLoveGratis.se/

  2. Jag undrar var du köper tygpåsarna som du trycker på? Såg att någon annan undrat samma sak några inlägg ner. Skulle vilja göra en påse till en kompis!

    🙂

  3. Jag har en fråga, när du lade ut första gången att man kunda köpa "heartbeat" så mejlade jag dej att jag ville köpa den, men jag fick aldrig något tillbaka-mejl. Jag antar att mitt mejl inte kom fram?

  4. Erika: Jag har svarat på alla mail som trillat in så kanske är det så att det inte kommit fram? Eller så kanske mitt svar råkade hamna i din skräppost, det kan hända. Testa att skicka igen så svarar jag så fort jag kan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *