Höstfilten


Burr, det är så kallt idag! Jag gick omkring och frös hela dagen, så när jag hade skrivit klart min uppsats-tenta förut tog jag en promenad och gick och köpte mig en riktigt stor filt. Det känns som om den kommer komma väl till användning i höst och vinter. Annars sitter jag mest och försöker ladda in all kunskap inför vår dugga (mindre tenta) på fredag. Jag börjar bli riktigt trött på allt teoretiskt pluggande nu, helst vill jag bara göra kreativa saker hela dagarna! Och på tal om kreativa saker, jag väntar fortfarande på tygpåse-leverans ,så än har jag inte hunnit trycka och skicka iväg några påsar. Jag hoppas verkligen att de kommer imorgon, annars får jag ringa och gnälla lite. Hoppas ni har tålamod med att det kan dröja någon dag extra! Nu ska jag gå och göra mig en kopp varm choklad och fortsätta att repetera in projektledar-termer. Vi hörs snart!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. det där såg allt mysigt ut! och jag hoppas att tygpåsarna finns tillgängliga även i november eftersom jag inte kan köpa någon/några denna månad.

  2. Vad är det för spännande projektledartermer du pluggar? Nå´t för mig kanske?

  3. fin blogg du har! jag har en liten fråga: jag letar efter exakt en sån säng som du har och jag undrar vart din kommer ifrån? tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *