Köp Autumn Leaves

Hej! Den stora upplagan av Autumn Leaves är slutsåld men vill du ändå haffa ett exemplar kan du göra en specialbeställning. Påsen är då lite dyrare än tidigare då den trycks upp i enstaka exemplar. För att göra din beställning, följ bara anvisningarna nedan.

Heartbeat kan fortfarande köpas här.

Tygkassarna är naturfärgade med fyrfärgstryck och tillverkade i 100% ekologisk bomull. De är 42×38 cm stora vilket innebär att de rymmer det mesta, som tidningar, böcker, laptop osv. Handtagen är 70 cm långa och kassen är enkel att bära över axeln. Tvättråd medföljer vid köpet.

Priset för en tygkasse kommer att vara 130 kr + 20 kr för frakt inom Sverige.

För att beställa skickar du ett mail till prickbloggen@hotmail.com där du anger följande:
Antal kassar du vill beställa och vilken modell (Autumn Leaves)
Namn
Leveransadress

När jag tagit emot din beställning kommer du få ett bekräftelsemail där det finns uppgifter om hur du betalar mig. I samband med att jag får ditt beställningsmail börjar jag tillverka din tygkasse och så fort jag ser att din betalning kommit in på mitt konto skickar jag iväg din kasse med posten. Sedan tar det ca 2 dagar innan du får hem din tygpåse i brevlådan. Är det många som beställer precis samtidigt kan det dröja några extra dagar innan du får hem din beställning. Skulle detta hända kommer jag i så fall att meddela dig.

Har ni frågor så lämna en kommentar här eller maila dem så ska jag se till att svara så fort jag kan!

Delta i diskussionen

19 kommentarer

 1. hejsan! jag heter elin och jag köpte en heartbeat-tygpåse för ett litet tag sedan (som jag förresten är så himla nöjd med). jag har två frågor, den första är om det är möjligt att vänta med att köpa den här tygpåsen tills om en sisådär tre veckor? är lite fattig den här månaden 🙂 sen undrar jag om du har lust att delge hur du gör tygpåsarna? hade varit spännande att prova att göra en egen 🙂

  kramkram

 2. Tusen tack för din fina kommentar! Och du är så galet duktig, mitt hjärta smälte direkt av påsen. jag lovar att köpa en så fort mina pengar finns på kontot! Kram!

 3. hallå!
  jag älskar verkligen både det här och heartbeat-trycket, så otroligt fina! jag undrar om man behöver betala dubbel frakt om man beställer båda samtidigt?
  kepp up the good work, kram!

 4. Dina två tygkassar är de finaste jag någonsin sett! Det riktigt kliar i fingrarna, när studiebidraget trillar ner i plånboken ska det handlas!

 5. Svar: Just nu har jag bara den här och Heartbeat till försäljning med det är möjligt att det kommer lanseras fler tryck framöver!

 6. Men Seriöst! de e fan inte okej att kopiera sådär, om du inte är Stig Lindbergs dotter så borde du bli stämd för mönsterintrång av KF.

 7. Jens: Jag kan garantera att det inte är någon avsedd kopiering alls från mitt håll. Jag kan förstå att du ser likheten men det är definitivt inget mönsterintrång.

 8. jag håller med Jens! va fasiken håller du på med?
  "Jag kan förstå att du ser likheten men det är definitivt inget mönsterintrång" – nä men det är snudd på! om "gemene" man kopplar ihop "ditt" mönster med Lindbergs så är gränsen nära till intrång. du som "oetablerad" borde verkligen värna om intrång i andras idéer.

 9. Carolina: Jag är hemskt ledsen men det är faktiskt ingenting jag ens tänkt på förrän ni uppmärksammade det. Jag har verkligen inte medvetet stulit några idéer och jag skulle aldrig göra det heller. Nu googlade jag fram det mönster jag antar att ni tycker att jag kopierat och jag kan se likheterna men det var inget jag ens hade i tanken vid skapandets stund.

 10. men herregud, hur bajsnödiga är folk!? om dom blir sura på att ditt mönster "liknar" nån annans borde de väl i första hand ge sig på typ H&M eller andra "billigare" kedjor som kopierar de stora märkena rakt av i både mönster och utseende? ett grymt mycket större "härm" än att någon nyetablerad liten egentillverkare gör något vackert och nytt av ett gammalt mönster. näe, det är snarare avundsjuka och det gamla vanliga jante-beteendet som spökar här, än att folk faktiskt bryr sig. det här trycket är fullkomligt personligt i och med din text till, som ändå känns som huvuddelen i trycket. you go girl, och skit i de som hävdar märkliga saker. hoppas verkligen att den dyker upp till försäljning igen, vill SÅ gärna ha den!

  ps. förresten tror jag att du går i samma klass som min pojkvän! kramar.

 11. hoppas du snart gör så man kan beställa den igen! är sjukt sugen

 12. åh du är så himla himla duktig. måste bara fråga vad du använder dig av för färg och vart den finns att beställa? samt hur gör du när du trycker? skulle vara roligt att veta.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *