Torsdagsmat

Middagsprojektet fortsätter och det här fick bli dagens bidrag. Det fanns billiga kantareller i mataffären så jag passade på att köpa lite, det är ju så gott! Sen gjorde jag biffar med senaps- och persiljekryddning, kokade potatis, stekte kantarellerna och gjorde egen brunsås till. Lite lingonsylt och persilja på toppen så blev det komplett!

Och förresten, igår sade jag hejdå till Filip som åker på tågluff i Europa tillsammans med en kompis i drygt tre veckor nu. Först tänkte jag lyssna på Céline Dion All By Myself och sträcktitta på Sex and the City ända fram till den 22:a oktober men sen insåg jag att det bara skulle bli enformigt. Och så ringde Filip i morse och det visade sig att hans tågluffarkompis hade fribiljetter till en basketmatch ikväll som han inte kunde gå på. Så då fick jag med mig Madde och Grazzi dit och vi såg en galet spännande match som Norrköping Doplphins vann, yey! Nu måste jag verkligen ta tag i alla mina skolarbeten och sen blir det lite packning för imorgon åker jag till Stockholm en sväng. Det blir fint det!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *