Onsdagsmat

Tack för alla fina middagstips! Igår handlade jag kylskåpet fullt och idag lagade jag det första av era recept. Ellen tipsade mig om en tomatsoppa som skulle vara något utöver det vanliga och eftersom jag gillar både soppa och tomat var det inget svårt val. Receptet var lätt som en plätt att följa och resultatet blev riktigt bra! Jag kryddade lite extra med sambal oelek och sen tog jag en macka med avocadoröra till också. Mycket gott och en bra start för mig! Imorgon tror jag att det blir kyckling…

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. haha åh va skönt med en sann expert! ja juste det fick ma inte göra, vi ska redovisa om ngn timme så vi hinner ändra, tack julia 🙂

  2. Jasså! Jag hoppas det blir kul, och läskigt såklart. Fart och höjder och bland det bästa jag vet:) Nu håller vi tummarna för att dessa tre veckor går fort, eller hur 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *