29h i Stockholm

Jag var ju i Stockholm i helgen. 29 timmar i en av mina favoritstäder. Inte ett enda foto knäpptes men det var otroligt fint ändå. Jag fick vara med Sara och Stina. Gå runt i mängder med affärer. Köpa en fin klänning på Urban Outfitters. Äta våfflor och dricka vin hemma hos Sara i Vasastan. Träffa trevligt folk på Riche. Ta sovmorgon. Äta lördagsfrukost i sängen. Vandra runt på ett höstigt Söder. Köpa världens mjukaste tröja. Äta lunch i en solig park. Träffa Anders & Elias. Gå genom Gamla Stan. Dricka kaffe. Äta glass dumleglass. Och sitta några timmar på ett mysigt tåg. En bra helg!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Det är helt galet hur mycket man kan hinna med på en helg, när man tänker efter. Och din lät ju nästan oförskämt härlig 🙂 Det är perfekt att göra sånahär småresor nu på hösten, de blir som små ljusa, varma minnen som man kan plocka fram de där grå, regniga och allmänt deppiga höstdagarna 🙂

  2. Åh Stockholm i mitt hjärta! Snart får jag också åka dit, snart får jag bo där till och med! fredag närmare bestämt. första gången sen midsommar som jag är i stockholm och första gången sen jag började på gymnasiet som jag kommer på där på riktigt om man inte räknar ett par spridda månader. har inte kännt mig jättetaggad om jag ska vara ärlig men när jag läste det här inlägget blev jag det 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *