Fin lördag

Igår var en himla bra dag! Först spelade jag och tre andra vänner på ett bröllop vilket var hur fint som helst. Det var perfekt väder, havet låg spegelblankt, brudparet var så trevliga och alla gäster jättefina. Jag vill också gifta mig på ett slott! Sen for vi hemåt i ett magiskt ljus, himlen hade tusen färger när solen gick ned. Väl hemma laddade jag om med korv och makaroner, bytte om till min nya klänning och brände lite skivor. Sen gick jag till Hugo där jag dj:ade kvällen och natten lång. Det var så sjukt kul, min bästa spelning hittills tror jag! Spelade bara massor bra låtar, kön utanför var galet lång och där inne var det hur trångt som helst. Grymt! Somnade vid fyra imorse och nu har jag vaknat, ätit frukost och ska ta tag i den här dagen. Nöjd tjej!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Hur blir man DJ? Kan du inte ägna ett inlägg och berätta hur du gjorde, ge tips och spellistor osv! Vore kul 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *