Ananaspaj

I några år tillbringade jag alltid en sommarvecka tillsammans med fina vänner på Gamleby Folkhögskola. Där var vi på stråkmusikläger och spelade, spelade, spelade hela dagarna. Och när vi inte spelade så åt vi. En given tradition var deras fantastiska ananaspaj. Så igår när vi skulle träffas ett gäng vänner och repa inför en bröllopsspelning var det ju givet att jag skulle bjuda på just… ananaspaj! Hur enkelt som helst att göra och snabbt går det också. Receptet finns här och pajen serveras bäst med vaniljvisp och lite Mozartkvartetter!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. vännen va fint! Det kändes lite konstigt att inte vara på lägret i år..men allt har sist slut antar jag!storkram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *