Rose


Min parfym tog slut för ett tag sedan. Ganska länge sedan faktiskt och sen dess har jag letat ersättare och provat lite andra sorter. Men igår insåg jag att nä, det finns ingen annan flaska på hela avdelningen som passar mig bättre. Det här är ju liksom Julia-lukten och på köpte råkar den ha en av de finaste kartongerna också! Så då köpte jag den och nu känner jag mig hel igen.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Kommer du ihåg när jag flyttade bort till USA i ett par månader och jag fick din parfym sprejad på en lapp i min plånbok för att jag sa att jag skulle sakna 'julia-lukten'?

  2. gaaahh! my favorite perfume is a paul smith one… floral. love it so much, but i'm missing it in my life right now. hmpf. kramar!

  3. jag hade en sån där, den är verkligen fantastiskt. Nu är den dock helt slut, och lite för dyr att köpa för mig bara sådär 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *