Skogsäventyr

17.33 stod Karin med bilen utanför mitt hus. Vår plan var att åka ut till skogen för att fota lite till en sak som snart ska dyka upp här. Eftersom vi båda är uppvuxna på landet med skogen bara några meter från huset hittar vi inte så bra till skogarna närmre stan men ”hur svårt kan det vara?” tänkte vi och körde iväg. Sisådär en halvtimme senare befann vi oss farligt nära nog så exotiska – men inte tillräckligt barriga, Kolmårdens djurpark. Happ, det var ju inte riktigt enligt planen, men nu var det faktiskt så att vägen vi planerat att åka på helt plötsligt var borta och då fanns det ju inte mycket mer att göra än att fortsätta framåt. Efter lite mer körande lyckades vi hitta något skogsaktigt där vi stannade till. För att upptäcka den trevliga skylten: ”Livsfara, riskområde!” och bredvid den en gigantisk mast. Happ, miss igen!

Men, som tur var skymtade vi något barrigt och grönt på andra sidan vägen. Ja, skog! Hurra! Så där fotade vi loss medan myggorna smuttade blod från våra stackars ben. Med vita strumpbyxor i blåbärsriset försökte vi sedan harmoniskt äta ostmackor och dricka varm choklad, men till slut härdade vi inte ut myggornas attack utan flydde in till bilen igen. Där satt vi, som en vilsen familj på en regnig rastplats någonstans i Sverige, och åt upp resten av matsäcken till tonerna av radions känslosamma skval. Sedan var det dags att påbörja en ytterst spännande resa tillbaka till Norrköping igen. Jag säger då det, när jag och Karin är i farten blir det aldrig som man tänkt sig. Men extremt kul har vi och jag tror resultatet av dagens lilla utflykt kommer bli riktigt bra! Åh, vad jag kommer sakna henne när hon åker tillbaka till London!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Så fin kofta!!
    Var har du hittat den? :O
    Du har förresten typ världens finaste hårfärg (och jag vill ha typ halva din garderob, haha!)
    Puss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *