Solsken i september

bob dylan – i want you . the kooks – she moves in her own way . daryl hall & john oates – rich girl . fanfarlo – the walls are coming down . steget – denna gången . edward sharpe & the magnetic zeros – home . håkan hellström – långa vägar . lady gaga – alejandro (the sound of arrows remix) . arcade fire – city with no children . stealers wheel – stuck in the middle with you . electric light orchestra – evil woman

Nu är det dags för en ny playlist, inte sant? Klicka på bilden eller här för att ta del av mitt september-soundtrack just nu. Inte så många nya låtar direkt, mer sådana som känns höstsoliga och passar bra på promenader i sval septemberluft. Varsågoda!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *