DU-DUNK

Nu blir det reklam! Igår snickrade jag och überduktiga Karin ihop en liten stop motion-film för att promota mina tygkassar och såhär blev resultatet. Imorgon startar jag försäljningen och då kommer också ett inlägg där ni får reda på precis hur ni ska gå tillväga om ni vill beställa!

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Ohh, jag har tänkt på den flera gånger : ) härligt att det snart är dags! Grattis till all awesome-ness!

  2. himla fin film! gillade bilderna här i inlägget ovan också. tummen upp!

    jag frågade ju förut vad det blev för tryckmetod sen… vet inte om jag fick svar? i så fall missade jag det. 😛

  3. RE: Jag glömde svara förut men jag trycker i alla fall med en speciell sorts papper som man stryker fast.

    Vad kul att du gillar filmen och bilderna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *