Köp HeartbeatTygkassarna är naturfärgade med svart tryck och tillverkade i 100% ekologisk bomull. De är 42×38 cm stora vilket innebär att de rymmer det mesta, som tidningar, böcker, laptop osv. Handtagen är 70 cm långa och kassen är enkel att bära över axeln. Tvättråd medföljer vid köpet.

Priset för en tygkasse kommer att vara 130 kr + 20 kr för frakt inom Sverige.

För att beställa skickar du ett mail till prickbloggen@hotmail.com där du anger följande:
Antal kassar du vill beställa och vilken modell (Heartbeat)
Namn
Leveransadress

När jag tagit emot din beställning kommer du få ett bekräftelsemail där det finns uppgifter om hur du betalar mig. I samband med att jag får din betalning börjar jag tillverka din tygkasse och så fort den är klar skickar jag iväg din kasse med posten. Sedan tar det ca 2 dagar innan du får hem din tygpåse i brevlådan.


Har ni frågor så lämna en kommentar här eller maila dem så ska jag se till att svara så fort jag kan!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. kommer man kunna beställa kassar länge? jag skulle jättegärna vilja ha en men har tyvärr inga pengar för tillfället. dom kommer dock in i slutet av månaden så jag undrar om man kan skicka efter en då? 🙂

  2. Hur gör du trycket på påsen? Hade tänkt göra en tygpåse till en kompis i födelsedagspresent, och behöver tips på hur man går till väga. Har tidigare använt mig av sånt här iron-on papper, men de går ju bara sönder i tvätten…

  3. var du på nkpgfestival igår?? antingen var det dig jag såg, eller någon annan med likadan (lika fin) kasse. i vilket fall, hur grymma som helst!! kan man beställa en, för att sedan mötas upp i norrköping för leverans så slipper man den där detaljen med frakten?? tack på förhand, grym blogg!!:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *