Nyklippt


Idag har jag varit hos frisören och klippt mig, det var verkligen välbehövligt! Men vad är egentligen grejen med att alla frisörer jämt klipper luggen lite för kort och jämt stylar håret lite sådär ful-fluffigt? Nä, det är skönt sen när man får fixa till det själv precis som man vill ha det. Förutom frisörbesök har jag hunnit med några timmar i skolan och en kort promenad på stan. Nu väntar möte och sen ska jag hem till Filips mamma och äta middag, gott!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. jag var hos frisören igår, var jätterädd att hon skulle fluffa till det sådär, men det gjorde hon inte som tur var, istället gjorde hon fina hollywoodlockar, vilken grej va!
    fint ditt hår blev förresten (:

  2. Haha det där händer alltid mig också! Min hår blir superfluffigt (tänk bröderna Fluff eller en svamp) när man torkar och borstar det, och sen plattar frisören det knappt.. Trodde att det bara var jag, skönt att det finns fler 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *