IKEA

Idag var jag och några klasskompisar på IKEA för att göra lite research och intervjuer till ett projektarbete vi gör. Vårt effektiva jobbande och präglade flit gjorde att vi fick en timme över till köttbulleätning och lite shopping. Min plan var att köpa ingenting särskilt. Slutsumman på ingenting särskilt hamnade på 282 kronor. Konstigt att det alltid händer på IKEA, men bra saker fick jag med mig hem. Nya vita påslakan, eftersom jag sover allra som bäst på dem, mönster och sånt är bara stressigt. Tavelspikar för all min konst, så jag äntligen kan pryda mina ekande tomma väggar. Ett laptopstöd som gör att jag kan ligga i sängen och slösurfa jobba utan att min mac-babys fläkt tar stryk. Och så lite annat krimskrams som pysselsaxar, matlådor och sånt. Topp!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. ett såntdär laptopstöd borde jag verkligen köpa mig. just nu använder jag en stor arkitekturbok som stöd, men det är ju inte så skönt. hur många slantar fick du ge för det? 🙂

  2. Synd att jag inte visste du skulle dit. Då hade du kunnat fått köpa en ny rullgardin till V:s rum.

  3. Ska till IKEA i helgen och ungefär sådär ser min inköpslista också ut – ingenting särskilt. Fast ett laptopgrejs köpte jag innan jag åkte, som en platta med kudde under, hur smidigt & skönt som helst. Men matlådor ska jag ha. Tavelram och tavelspik. Och knäckebröd.

    Saknar dig, nu får du titta när du kan vara ledig en helg o åka till london tycker jag.

  4. Så är det alltid med ikea, fastän man inte skulle ha något så hittar man en massa fina saker som man egentligen inte visste att man behövde!

  5. Hej! Såg reportaget i tidningen, fastnade verkligen för din supersnygga stil:)
    Hur får du bilderna i din blogg att se lite sådär suddiga och gamla ut? Är de nån inställning i kameran?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *