I tidningen


Hej, hej kolla vem som hittade sig själv på framsidan av bilagan till dagens tidning! För några veckor sedan gjorde jag ett litet höstmode-reportage tillsammans med en reporter och fotograf från Folkbladet. Jag blev fotad i några olika höst-outfits som jag valt ut och så fick jag svara på lite frågor om vad man ska ha på sig till hösten. Söta Maja och hennes Branko var också med och gav lite hösttips, finfint! Jag tror man får hem bilagan om man har Folkbladet eller NT, men jag är inte helt säker. Ännu har jag inte hittat artikeln på nätet men om jag får syn på den lovar jag att tipsa er, annars får ni springa och köpa!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Eftersom man är Folkbladet-prenumerant hittar man sin dotter i tidningen idag!

  2. Vi kikade efter Folkbladet idag på Maxi men tidningen fanns inte där, eller vi såg den inte. Var inte med i NT idag.. Men vad roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *