Hjärtslagsfabriken


Bilder från Sarah, Ellen, Sandra & Isabelle

Den första leveransen från hjärtslagsfabriken har nu nått sina kunder och ingen är gladare än jag! Det är så kul att se hur tygpåsarna droppar in lite här och där och jag hoppas de snart får komma ut och hälsa på världen också. Jag har fått frågor om det fortfarande går att beställa och det är bara att köra på! Det är också helt okej att vänta till slutet av månaden, tygpåsarna kommer finnas till försäljning ända tills jag säger att de är slut (vilket kommer vara när jag tröttnat helt på att stryka och paketera saker – typ 2016). Mer info om hur man beställer och så finns här!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. min har fått se världen, tidigast igår direkt efter att jag fått den fick den följa med till erikshjälpen och sen på bio. den såg i rymden finns inga känslor. idag har den lärt sig om eufoni på litteraturvetenskapen, sen fikat på espresso house!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *