Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. politik är viktigt och särskilt i år. personligen tycker jag även att blockpolitiken är sjukt viktig, men det allra viktigaste är trots allt detta – att SD inte kommer in i riksdagen. jag kommer skämmas över att vara svensk om det händer. och det ser ju dessvärre inte särskilt ljust ut…

    förresten vill jag tacka för tygkassen som damp ner genom brevinkastet idag. jag är helnöjd!

  2. himla bra film! och så rätt. jag hoppas så många som möjligt går och röstar på söndag, det är en helt fantastisk rättighet vi har. vi måste verkligen värna om demokratin, för om sd kommer in i riksdagen, vet jag inte var jag gör…

  3. Så sant! Alldeles lagom politiskt inslag i din underbara blogg 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *