Ljuva söndagOtaliga är de söndagar jag gått omkring och muttrat och tyckt att ”det här är vääääärldens tråkigaste daaaag”. Men idag är det en bra söndag! Då och då springer jag ner i tvättstugan och matar in nya lass i maskinerna, annars sitter jag mest på min stol och lyssnar på fin musik, dricker ur mitt gigantiska kaffeglas och pysslar lite. Just nu fixar jag innehåll till alla de ramar jag ska spika upp på min vägg och ett motiv har redan letat sig ut från skrivaren och in i ramen. Nu ska det bli fler, ha en fin söndag kära vänner!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. tack! ja är väldigt nöjd med den och är skittaggad på skolan! 🙂
  Fan va fint med ramen du! Älskar sånna hjärtan. skitfint

 2. Jag skrev ett uppmärksammat inlägg om kärlek på min blogg för inte så länge sedan. Det var ärligt och intensivt, utelämnade inga smutsiga detaljer och jag gav allt jag hade att ge. Men framförallt kändes det viktigt. Det var från början ett önskemål av mina läsare och jag valde att ta till mig det önskemålet berätta om hur det är att försöka hitta glöden igen efter man blivit dumpad. Glöden i en annars så destruktiv vardag där man vinglar på kanten av en avgrund. Jag tror att det här är otroligt viktigt att få ut, för någonstans finns det hopp. Det finns liv och det finns hopp och jag tycker att det är fruktansvärt viktigt att dela med sig utav det. Jag tror du skulle tycka lika. Läs det gärna. 🙂 Jag lovar dig, att det och alla andra texter jag skrivit om kärlek, är bra.

  Direktlänk till kategorin med inläggen om kärlek kommer här: http://thefworld.blogg.se/category/tankar-om-karlek.html

  Kram!

 3. åh vad sugen jag blev på att också sätta upp foton på väggarna. det ska jag göra. gillar bloggen för övrigt!

 4. Hej, du är så smal. Hur lång är du och hur mycket väger du?
  Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *