Body Talk PT 2

Åh, vad gör jag uppe såhär dags?! Jag borde sova för länge sedan, men det går liksom inte för jag snubblade över en rad låtar från Robyns andra album. Som om det inte vore nog med att hon levererar fantastiska Hang With Me som jag skrev om för några veckor sedan, nu har nya fantastiska låtar letat sig fram och jag är fast. Love Kills är grym, U Should Know Better (med Snoop Dogg) låter lite som nya Cobrastyle, Include Me Out går direkt in som en ny favorit hos mig, We Dance To The Beat påminner om Don’t Fucking Tell Me What To Do och fina akustiska Indestructible (acoustic version) är här full av stråkar men lär dyka upp i dansgolvsversion på Body Talk PT 3 om vi känner Robyn rätt. Klicka på låttitlarna så får ni lite Robyn-godis att njuta av! Jag är helt fängslad och skulle gärna sitta här hela natten och lyssna men nu måste jag tvinga mig i säng. Godnatt!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *