Mot skärgårdenÄnda sedan den sommaren då jag bara var några månader gammal har jag tillbringat åtminstone en vecka ute i skärgården. Det blir liksom ingen riktigt sommar om man inte får åka dit och nu är det dags igen! Vi är ett stort gäng med släkt och vänner som samlas på en stor gård varje år sedan urminnes tider. Där får jag min beskärda del av mjuka badklippor, snirklande grusvägar, smultron på strån, sena nätter med sällskapsspel, kalla dopp, enorma körsbärsträd, båtfärder till hemliga öar, varm choklad och ostmackor, gitarrspel runt elden, korsordslösning på bryggan, magiska solnedgångar och mycket, mycket mer!

Nu ska jag mest ha semester och njuta av stillheten, men det är möjligt att jag kommer peta in några små inlägg här också under tiden. Så vida uppkopplingen gör det möjligt vill säga, men det lär ni nog märka, annars hörs vi om en vecka igen. Ta hand om er tills dess!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *