Oskar LinnrosGratis är gott och idag var det dags för Munkens mini-festival här i Norrköping. Högst förhoppningar låg självfallet på en av vårens mest hypade artister för min del, Oskar Linnros, och inte behövde man bli besviken! Det var turnépremiär för honom och vad vi fick höra var ren perfektion. Välrepeterat, självsäkert och otroligt snyggt genomfört. Lite skillnad mot hur det låter på skivan men inte utan att tappa något, snarare växte allting. Får ni chansen att se Oskar Linnros live så ta den! Imorgon är det andra dagen på festivalen och om ni befinner i Norrköping får ni inte missa Veronica Maggio, Anna von Hausswolff och Moneybrother. Tyvärr åker jag iväg på semester men jag är nöjd ändå med tanke på vad jag fick se ikväll!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *