Hemma!


Det där med att blogga från skärgården gick ju lite sisådär. Jag måste säga att jag verkligen försökte ändå, så tro inte att jag bara struntade i det. Nej, jag satt på ett berg där täckningen var som bäst (tre pluppar, wuhu!) bredvid en ekorre som åt kottar. Med datorn i högsta hugg och armen i någon konstig vinkel för att få till bästa mottagningen. Konstant livrädd för att bli attackerad av vildsvinen och grävlingarna som huserade i skogen. Men inte gick det att få till någon bloggning ändå, så ett litet sommaruppehåll fick det bli. Nu däremot är jag tillbaka, med myggbett och solblekt hår och massor att blogga om! Jag har levt som en prinsessa med massor av sol och bad i havet (som var 23-25 grader varmt) och däremellan mat i mängder. Det har verkligen varit en perfekt skärgårdsvecka!

Men nu är jag hemma i Norrköping igen och ikväll står dj:ande på mitt schema. Om någon i norrköpingstrakten hinner läsa detta tycker jag att ni ska komma till Hugo ikväll. Jag lovar att duscha bort skärgårdslukten först!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *