Mammas present

Vår mamma fyllde ju 50 härom dagen och i födelsedagspresent önskade hon sig foton på sina barn (sådana där fina, seriösa som man har inramade i bokhyllan och som kan beundras av släkt och vänner). Och eftersom hon är vår kära mor och hennes önskan är vår lag bestämde vi oss för att uppsöka en fotograf och låta oss förevigas. Men både jag, min syster och min bror kände att nja, det här med att stå uppställd mot en fånig himmelsbakgrund i tyg är ju lite tråkigt. Och att få en fotograf som stelt radar upp oss, knäpper av fem bilder med sneda leenden och är allmänt opersonlig, det är ju inte heller så kul. Så därför kom vi på den genialiska idén att kontakta Karin. Hon råkar inte bara vara en av mina bästa vänner utan hon är också en superduktig fotograf. Så en eftermiddag åkte vi ut i skärgården och fotograferades bland klippor och skär. Vi tog både seriösa och fina bilder att rama in och sen tog vi också lite mer lekfulla som vi valde att sätta i ett album. Karin är verkligen duktig och om man vill fixa fina bilder tycker jag att man ska kontakta henne. Lite såhär såg resultatet ut och mamma blev jättenöjd!


Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Åh, fantastiska bilder!

    Och du är så himla vacker (dina syskon också förståss!).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *