Eyes Lips Face

Här kommer ett litet tips till er! Jag är definitivt ingen person som lägger sådär överdrivet mycket tid eller pengar på smink. Visst, det är ganska kul och nya produkter är alltid spännande men jag är inte sådär superkräsen när jag väl tittar i sminkhyllan. Därför gillar jag e.l.f. (som står för eyes lips face) vilket är ett amerikanskt sminkmärke som satsar på bra produkter men till låga priser. Jag har beställt grejer därifrån två gånger och varit nöjd med allt jag provat, särskilt gillar jag mineralprodukterna! Alla saker på bilden ovan är sådant jag köpt och jag kommer garanterat handla där fler gånger. Nu har de ett erbjudande som gäller fram tills imorgon kl 12; om man handlar för mer än £10 (ungefär 120 kr) och anger koden ELF55EU får man fri frakt. Så är ni sugna på att handla därifrån är det bra läge att passa på nu! Jag tycker det funkar bra med att beställa från hemsidan, det är inget krångel med betalning eller så och man får sina saker på en vecka ungefär. Så tips, tips för er som vill spendera sommarslantarna! Förresten, undrar ni vad något på bilden är eller vilken färg jag har eller hur man beställer eller nåt sånt så fråga på!

När jag läser igenom det här låter det sjukt sponsrat, haha, men det kan jag garantera er att det inte är! Jag gillar bara deras saker och ville dela med mig av ett bra erbjudande till er. 🙂

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. yey, jag testade beställa nu fastän jag egentligen inte har råd. men det kommer jag ju aldrig ha så varför inte passa på när det var asbilligt! synd att de inte hade allt inne som jag ville ha bara 🙁

  2. ååh, vilken färg har du på concealern/foundation? 🙂

  3. Har precis beställt hem ett lass med grejer för drygt 300 kr, allt för att du så varmt rekommenderat detta! 🙂 Ska bli ytterst spännande. Jäkligt svårt att veta vilken hudton man skulle välja på concealer och foundation dock! Men men, för 42 spänn så har man faktiskt råd att chansa 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *