Explosioner

Kommer ni ihåg att ni fick önska teman och så skulle jag knepa ihop spellistor efter det? Här kommer den första i alla fall och den är gjord efter M’s önskning: ”Den här natten exploderar universum”. Ett tema som jag direkt blev sugen på att göra en lista till! Den här listan tycker jag gör sig bäst när man sitter uppe sent på kvällen eller natten, det är alldeles mörkt ute och allting är lugnt och stilla. Allra bäst effekt tycker jag man får om man lyssnar i ett par bra hörlurar och stänger ute allt annat, för då är det nästan som att universum exploderar på riktigt. Klicka på bilden för att lyssna. Hoppas ni gillar den!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. fint, ska spara spellistan och lyssna på den en sån där natt som kommer i höst när man är vaken till 04 av ingen anledning.

  2. asbra.
    kan inte komma över hur bra musiksmak du har.
    fick mig att tänka på en perfekt avslutare på listan – Eluvium's "Repose in Blue", från hans mästerverk Copia (vilken jag för övrigt antar du skulle älska, såvida du inte redan gör det). de vaga ljuden av explosioner i slutet hade varit riktigt passande… dock så hade det ju dödat din väl valda placering av EitS, med den slutgiltiga urladdningen som jag antar skulle symbolisera själva explosionen.
    väldigt kul tema, för övrigt, så kudos till den som kom med idén.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *