Hyperactivitypography


Ni vet, ibland ser man någonting, typ en tröja eller ett par skor och känner att man bara måste ha det! Precis så var det för mig när jag fick syn på den här boken, jag var helt enkelt tvungen att köpa den!

Hyperactivitypography är en pysselbok om typografi utformad som en gammal läsebok. Så extremt nördigt och fint att mitt hjärta slår dubbla slag.


Varje bokstav i alfabetet har ett eget kapitel där klassiska typografiämnen tas upp i pysselform. En del riktigt kluriga uppgifter och några lite lättare. Totalt är det 196 sidor att ta sig igenom!

Skaparna bakom det hela heter Studio3 och kommer från Oslo. Här kan ni bläddra igenom hela boken på nätet, helt klart värt en titt! Jag beställde min bok härifrån i tisdags förmiddag och igår på dagen fick jag ett meddelande om att den levererats (det var den som låg i paketet jag hämtade ut igår). Frakten var gratis och boken kostade bara 15€ (144 kr), helt klart värt den lilla summan. Nu ska jag frossa lite mer i bokstävernas underbara värld!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. åh, den ser helt underbar ut. Skulle också vilja ha den boken. Jag är så nyfiken på det du pluggar, ångrar att jag inte frågade dig innan jag sökte.. nu är det ju lite sent men jag har ju bara valt enstaka kurser till höst så jag kan ju passa på nu! Det är något med digital kommunikation va? Något du rekommenderar? 🙂

    Kram på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *