Min onsdag

Onsdag idag och ungefär såhär har min dag sett ut:

Gick upp, åt frukost och gjorde mig i ordning. Sen gick jag till Hemköp och handlade mat, det var jag och alla pensionärer på plats eftersom klockan var 10. Träffade en tant vid fruktdisken som rekommenderade apelsinerna, blev glad när det var extrapris på kryddväxter, kände att det enda som gjorde att jag inte var 70 var avsaknaden av en shoppingbag på hjul.

Gick hem och fotade mig utklädd Audrey Hepburns kompis. Det är en grej till ett skolprojekt, kanske visar sen när det är klart.

Lagade kycklinggryta och ris innan jag styrde stegen mot stan. Köpte födelsedagspresent till fina syster yster som fyller år imorgon. Lyckades också komma över Josua Mjöbergs Svensk litteraturhistoria som jag inte tänkt läsa men däremot sätta saxen i. Hämtade ut ett litet paket vars fantastiska innehåll ni får se imorgon (sjukt bloggigt att hålla er på spänn sådär)!

Sen gick jag hem och drack kaffe. Trixade lite med några skolgrejer, lyssnade på Maskinen och försökte öppna en färgburk som jag förslutit väldigt väl. Lyckades inte få upp den trots att jag använde tre skruvmejslar.

Efter det plockade jag fram min symaskin som jag fick i födelsedagspresent och provkörde den. Känner på mig att vi kommer bli fina vänner, men jag måste se om det finns någon inställning för hastigheten på pedalen för nu går det i 110 km/h hela tiden. Sen var jag i skolan en stund och jobbade lite mer, men nu är jag hemma igen och mer än så har jag inte hittat på idag.
Vad har ni gjort, något spännande? Tell me!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. finaste jullen.
    jag gick upp klockan 07.07, stod på busshållplatsen 07.20, anlände på jobbet 09.00, jobbade på sas till halv två, tog bussen hem, SPRANG hem för att hinna gå på toa o slänga i mig lite sallad innan en powerrrwalk till skolan sen jobbade jag till typ 8 och nu bara chillar jag. där har du massa detaljer, inte så spännande dock
    men jag saknar dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *