TygväskaMin syster Vendela fyllde ju år igår och eftersom jag älskar att ge personliga presenter satte jag mig ned och fixade lite. Vendela är violinist och släpar ständigt runt på massor av noter så jag bestämde mig för att sy en notkasse åt henne. Förvisso hade hon en redan innan, men den var sliten och inte särskilt fin (om jag får säga det själv). Så nu sydde jag en ny kasse i tjockt svart tyg och sen skar jag ut en mall till ett tryck som jag gjorde på väskans högra hörn. Lite pilligt men mest kul och det blev en väldigt uppskattad present!

Sen när jag skulle slå in väskan kom jag på att jag inte hade något annat omslagspapper än det där gamla från december med tomtar på. Men så fick jag syn på min nyinköpta litteraturhistoriabok som jag ändå tänkt klippa sönder. Så några sidor i den fick offras tillsammans med lite halvtransparent bakplåtspapper och med ett litet snöre på blev det riktigt fint!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Sofia: Jag tryckte texten med vit färg på en svamp. Först skar jag alltså ut en mall och sen duttade jag bara på färg genom den direkt på tyget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *