Trött-torsdag

Trött-torsdag idag men en sväng på stan blev det i alla fall (varför träffar man alltid sina gamla frisörer när håret ser ut som värst?) och sen lite packning. Nu har jag och mamma handlat abnorma mängder mat inför lördagens födelsedagskalas och jag sitter i mitt gamla rum ute på landet igen för att tillbringa de sista dagarna av mitt påsklov här. När jag vaknade i morse och solen sken kände jag för att jag ville vara lite vårig och ljust klädd dagen till ära, men sen insåg jag att min garderob innehåller alldeles för mycket svarta och gråa kläder. Lite färg blev det till sist i alla fall, men jag vill ha mer vitt, rosa och puderfärgat att välja på. Ändring på det! Hoppas att ni har haft en fin torsdag, snart är det helg igen!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. RE: Hm, ja jag tror jag förstår vad du menar. Du har en poäng där, att långfredagen är och kanske bör vara lite mer dyster än påskdagen. Härligt att höra att du går i kyrkan förresten 🙂 Gud älskar oss!

    Diggar din klädsel här förresten 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *