Audrey & PippinVisste ni att Audrey Hepburn hade ett litet rådjur som husdjur? Det var med i inspelningen av en av hennes filmer, Green Mansion, och efteråt fick hon tillåtelse av regissören att ta med det hem. De kallade honom för Ip vilket var ett smeknamn för det längre namnet Pippin. Vad som hände sen när han växte och blev större vet jag faktiskt inte, men jag antar (och hoppas) att han inte bodde kvar hos henne även som vuxen. Jag vet inte riktigt hur praktiskt det skulle vara att ha ett litet rådjurskid i min etta mitt i stan, men hur gulligt vore det inte? Den kunde få följa med i ett litet koppel till Hemköp när jag ska handla mjölk eller skutta runt på innergården. Fast oavsett hur gulligt det skulle vara är nog skogen ändå en mer lämplig plats för ett litet rådjur…

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. oh, jag visste det och jag är så fantastiskt avundsjuk på henne. Så mysigt att ha ett eget litet rådjur. Men bara om det fick leva fritt och fint.

  2. Ja skogen är helt klart mer lämplig plats för ett litet rådjur… Vi brukar ha ett par stycken i trädgården till och från under vår och sommar… De har nog inte riktigt fattat att vårt hus inte är ett stort konstigt träd. Väldigt söta är de iaf, när de inte äter upp det jag planterat i trädgårdslandet…

  3. Jonatan: Eller hur!

    Anna: Ja, de är så fina. Älskar den bilden.

    Karin: Ja, precis. En stor, stor hage kanske man kan ha…

    Ulrika: Haha, ja. Vi får hoppas att de lämnar trädgårdslandet i fred men fortsätter vara sådär söta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *