Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. oj, tjugo år. gratis i förskott! jag fyller också tjugo i år, i sommar.

  det är också så att båda mina föräldrar fyller 50, och min syster fyller 18, så vi ska nog ha nån slags släktträff för att fira detta roliga sammanträffande.

  har du något tips på vad man kan önska sig i födelsedagspresent? eller vad jag skulle kunna ge till mina föräldrar eller syster?

  grattis i förskott, än en gång!

 2. Jag är 21 och jag gillar fortfarande att göra barnsliga saker ^^ Typ spela brädspel långt in på nätterna eller sitta på golvets mjukaste matta istället för i soffan. Glass till frukost var också en kul idé ^^

 3. Inte visste jag att vi hade så´n god glass hemma. Var kom den ifrån? Inte var det väl så´n glass du skulle göra?

 4. Haha, åh fint! Men kom ihåg att ålder bara är en siffra och ingen regel för hur frukostar ser ut 😉

 5. Caroline: Tack! Vilket superkalas ni kommer ha! Jag har min önskelista lite längre ner i bloggen så kika där! Det är ju alltid kul att ge personliga saker, min mamma fyller också 50 i år och hon önskar sig porträttfoton på oss barn till exempel. Så sånt kan man ju alltid ge, eller fotoalbum/tavlor/egeninspelade skivor etc. Personligt är roligast tycker jag!

  Craxyknas: Det låter bra! Och glass till frukost är väldans gott!

  Mamma: Nej, det hade vi inte heller, den fanns i min frys… 🙂

  Anna: Haha, det är sant! Tack så mycket! puss

  Siri: Ja, det var ett bra tips! Det ska jag komma ihåg! 🙂

 6. … och nu är det för sent med glass till frukost. Eller näe det kan man aldrig bli för gammal för 😉 Själv drack jag kaffe och åt banan och Marabou schweizernöt till frukost. Och jag är rätt många år äldre än dig 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *