Mat och bröllopsprat

Idag har jag bara favoritplagg på mig! Skorna, kjolen, skärpet, t-shirten och armbandet är trogna favoriter från garderoben. Koftan däremot är ny (men kanske en blivande favorit?) och jag kände mig revolutionerande igår när jag köpte den. Jag har nog inte köpt ett sandfärgat plagg sen jag var typ tolv och köpte en begie kjol på semester i Danmark. Fin är den i alla fall så jag ångrar inte min revolution!

Ikväll har jag varit på middag. Så mysigt med massor god mat och en hel del bröllopsprat då middagsvärdarna snart ska gifta sig! Jag älskar att gå på bröllop och allting runt omkring och kan knappt vänta till maj då det är dags. Nu återstår bara den stora klänningsjakten, jag är sugen på en fin långklänning. Någon som har bra tips?

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. jag tycker att långklänningen från h&ms garden collection var fin, men den satt lite weird när jag provade. bara på tal om långklänningar sådär. kanske att du borde ta o komma hit och leta, hm?

 2. oh, har du? Vadå för sommarkurs? 🙂
  Jo, tack, hoppas också ja kommer in 😛 Kan tänka mig att det är lite halvsegt på vintern på en så liten plats, men om man får leka med det man gillar liksom så går tiden fort! 😀

 3. Julia, du som är så otroligt duktig med symaskinen – varför inte låta kreativiteten flöda och sy din egen?! 🙂 Tror du skulle lyckas, efter att ha sett dina andra resultat!
  Kram.
  /Sofia

 4. Cary: Ja, det fanns mycket fint där, men det mesta är ju slutsålt nu! Och det vore underbar att få leta lite i London istället, men nu har jag varje helg ända fram till bröllopet inbokad. Åh, jag som vill ha lite sommar och en fin klänning…

  Bea: Jag gick en liten sommarkurs i stråkmusik eftersom jag spelar cello och då höll vi till där! Det är en väldigt mysig men liten, liten stad så det är klart att det kan bli lite segt på vintern, men som du säger, om man får hålla på med roliga saker är det värt det! Jag håller mina tummar för dig!

  Sofia: Hmm, kanske att man skulle våga ge sig på det! Om jag inte hittar något fint kanske det blir min utväg! Kram

  Sofia: Ja, jag har kikat där men inte hittat några fina långklänningar. Många korta, fina klänningar finns det däremot!

 5. Har ingen aning om var man kan hitta vackra långklänningar men eftersom jag som du ska på bröllop i sommar får du gärna blogga om du hittar någon bra affär för just vackra långklänningar 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *