Robyn

Det finns väldigt många svenska artister som jag gillar och med tanke på att vi är ett sånt litet land är vi grymma på att göra musik här! En av mina absoluta favoriter bland just svenska artister råkar vara Robyn. Nu var det ett tag sedan vi hörde något nytt från henne men i år slår hon på stort och släpper inte mindre än tre nya album, hurra! Det första, Body Talk PT 1, lanseras den 14 juni men redan nu har en del låtar därifrån läckt ut. Fembot har ni säkert hört vid det här laget, om inte är det dags att klicka igång den genast. Fembot må vara bra men min nya Robyn-favorit är det som planeras att bli den andra singeln från skivan, nämligen Dancing On My Own. Om Fembot var den nya Konichiwa Bitches så är det här garanterat den nya With Every Heartbeat. Den har gått på repeat hemma hos mig de senaste dagarna och jag kan inte vänta tills jag får ha den i min hand och spela den på ett dansgolv! Ytterligare två spår från det kommande albumet att tjuvlyssna lite på är None of Them och Dancehall Queen. Nu längtar jag till juni och galna dansgolv!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *