Sugar rush


Jag tror jag gått och blivit sockerberoende. Hela tiden vill jag fika eller knapra på godisbitar! Och inte blir det bättre av att jag häromdagen tröttnade på att snubbla på piñatan som stod innanför ytterdörren och bestämde mig för att slå sönder den. Allt godis som låg däri ligger nu nämligen i en stor påse och suktas, men eftersom det inte bara är mitt godis utan det även tillhör de andra som också hade Mexicofesten, så kan jag inte äta utav det. Men som någon sorts rehabilitering har jag kommit på att jag kan kika på andra sötsaker istället för vad som finns på bilden ovan. Som det här:

Färgglada kängor från Swedish Hasbeens. Ge mig rosa! Eller gröna! Eller alla!

Pastelliga nagellack från Chanel. Kan man få hela NCS-skalan i nagellack?

Polkagris-randig tröja från Monki. Och blå klänning med små, små vita prickar på från Bikbok.

Jag känner redan hur blodsockret hoppar höga skutt av glädje!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *