Mitt kök

Någon skrev i en kommentar att den ville se mer av hur jag bor. Jag har visat lite tidigare, men en del ändringar har ju gjorts sen dess, så det är klart ni ska få en rundvisning! Vi börjar med det gröna köket och tar resten av rummen någon annan dag.

Hyllan fick jag i födelsedagspresent och den kommer från IKEA. Jag snickrade ihop den helt på egen hand (lite stolt) och den får nu agera plats åt några fina saker. Mitt matbord köptes på en loppis och har sen slipats och målats. Stolarna är från IKEA och kökslampan också.


Lite citrusfrukter och blommor finns i fönstret. Kakfatet med två våningar kommer från Indiska om jag minns rätt.

På väggen till höger om bordet hänger min mat-ords-poster.

Här diskar jag min disk och lagar min mat. Fågelbrickan är från IKEA.


Ovanför spisen har jag en kryddhylla, men den är väldans stor och mina kryddor är inte så många. Så istället bor det lite andra saker där också. Som låtsasvitaminer och penntroll.

Nu är rundturen snart slut, men innan vi går ut genom dörren kikar vi lite på dessa två som sitter på dörrkarmen!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Kolla http://www.svt.se "Gomorron Sverige" onsdag 21/4. Där är du med i ett reportage om Cecilia Rydinger Ahlin. Där finns bilder från sportlovsorkestern 2008. Kram.

  2. Gud va fint!

    Såg att du har ett likadant kakfat som jag har – kul! 🙂 Vet du vart det kommer ifrån? Jag har ingen aning själv 😛

  3. Vilken härlig grönfärg på väggarna. Kommer du ihåg vad den heter och vilket märke? Vore superglad om du kunde maila mig i så fall. sara_ramstedt@yahoo.se Tack på förhand!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *