FredagFreeeedag, hurra! För varje vecka som går så älskar jag fredagarna lite mer. Nu tycker jag om dem så mycket att torsdagskvällar har blivit grymma, för då är det nästan-fredag! Igår var det just en väldigt bra torsdag för jag träffade fina Kajsa som är här i Norrköping på jobb. Vi satt på hennes hotellrum till klockan ett på natten och pratade om allt och inget. Bloggvänner är bra grejer!
Idag vaknade jag av solen som sken in genom fönstren. Efter de senaste dagarnas snöande var det en underbar känsla. Nu har jag ätit en lång och god frukost och ska snart kila iväg till Mac-salen i skolan för lite pluggande. Ikväll ska jag på konsert med Jonathan Johansson. Åh, det kommer bli så bra! Känner ni fredags-peppen eller? Jag gör det, ända ut i tårna!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *