Min önskelista

anteckningsbok från moleskine ”plain black notebook” ♥ uv-filter, till 55 mm objektiv ♥ close up +10 filter, till 55 mm objektiv ♥ tunna (gärna guldfärgade) ramar i olika storlekar ♥ gamla väckarklockor ♥ ugnsform ♥ örhängen ♥ sällskapsspel, ticket to ride europe

symaskin, behöver varken vara ny eller avancerad ♥ skrivare, gärna med scannerfunktion ♥ hårborste ♥ verktygslåda med basicsaker som hammare, skruvmejsel och måttband ♥ mixer ♥ ukulele, gärna röd ♥ ansiktskräm, garnier pure a ♥ kylskåpspoesi ♥ presentkort

diana SLR-lens + adapter till nikon ♥ ipoddock som passar ipod och iphone ♥ presentkort på spotify premium ♥ vanliga svarta strumpor ♥ prenumeration på elle ♥ album miike snow – miike snow ♥ parfym, gap washed cotton 100 ml ♥ bok ”allt du behöver veta” av calle marthin ♥ överraskningar!

 

Såhär ser min önskelista ut i år! Jag har verkligen ansträngt mig för att komma på många lite mindre julklappar, för det är ju mycket roligare att få flera än bara en dyr. Nu är det bara att hålla tummarna för att tomten dyker upp med det här i säcken på torsdag! Vad önskar ni er i år?

 

Psst. Bilderna kommer från weheartit.com

 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *