En vanlig bloggare vs Julia

Den stereotypa bloggaren brukar ju surfa runt på H&M’s webshop och klicka hem små mjuka tröjor och partyfodral. Själv hänger jag på adlibris och beställer hårda fyrkantiga böcker som dimper ned i min brevlåda efter någon vecka. Men det är inte vilka böcker som helst, nej vi pratar extra dyra och ibland extra tråkiga böcker (även kallat kurslitteratur).

Här ser vi nya tillskottet till den ständigt växande samlingen!

Och titta, den verkar ju faktiskt jätterolig! Massor fina bilder, färger och mönster. Nu längtar jag bara tills vi kommer igång med den här kursen och tills jag har köpt färdigt alla böcker och får hänga lite på H&M igen! 🙂

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. hahaha…känner igen igen det där med kurslitteratur. Det är så otroligt kul att lägga massa tusen på tegelstenar som sen är hur jobbiga som helst att ta sig igenom. Fast mina tegelstenar handlade inte om grafisk design… då hade jag nog haft ännu svårare att ta mig igenom dem… utan mer om biologins mystiska värld i alla dess former…

  2. Bea: Haha, sant. Tur att jag sticker ut lite!

    Lina: Bra tups! Ska kika där nästa gång! Kram

    Ulrika: Oh ja, jättekul! Om du håller dig till biologi så håller jag mig till grafisk design, tror det blir bäst så, haha. 🙂

  3. Åh grafisk design, pluggar du det? Jag har funderat väldigt mkt över en grafisk design utbildning för mig. Hur upplever du det, är det kul?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *