Min DJ-debut

I morgon gör jag min debut som dj och ska jag vara ärlig så är jag faktiskt lite nervös. Jag menar, jag har ju inte jättemycket erfarenhet och jämfört med de andra så känner jag mig ganska… alternativ, haha. Exempelvis när jag kom till första mötet. Där sitter sisådär 10-12 killar och pratar sladdar. Jag kan absolut ingenting om sladdar! Sedan börjar några av de prata om musik och slänger ur sig saker som ”Alltså, jag har 5000 house-låtar!” och ”Haru hört den här nya remixen eller?!”. ”Själv är jag klassiskt skolad cellist sen tio år tillbaka” säger jag inte utan jag ler bara lite och nickar i ett försök att se förstående ut.
Men nu försöker jag bortse från allt det här och istället fokusera på att spela grymma låtar. Så jag har bränt massor skivor med bra musik och här kommer ett litet smakprov på vad jag kanske kommer spela i morgon!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *