Cupcakes

Igår träffades vi ett gäng hemma hos Emelie för lite singstar innan vi skulle äntra dansgolvet. Jag hade med mig en låda med hemgjorda cupcakes dit. Chokladmuffins med chokladfrosting och kokos. Gott!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Herregud vad denna blogg är underbar. Kom in på den av en slump, tipsade en polare som är fast. Du avgjorde vilken smak jag skulle välja på Ben and Jerrys när det igår var dags för min första. Du fick min kompis att leta efter ett par skor. Du inspirerar och jag vill bara gå in och rota lite i ditt mysiga arkiv hela tiden! Denna bloggen och såklart du rockar!

  2. Julia: Tusen, tusen tack! Sådana här kommentarer gör verkligen min dag och jag blir så ofantligt glad! Känns bra att det man skriver och visar uppskattas. Jag ska fortsätta blogga länge till och jag hoppas du kommer fortsätta läsa! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *