Fotobok

Det här med att fota är ju bland det roligaste jag vet och jag råkar vara väldigt bra på att samla på mig mängder av bilder. Vad jag däremot inte behärskar lika väl är själva framkallandet. Ofta blir bilderna bara liggandes där i datorn och det är ju synd, men nu lämpar det sig så bra att Fujifilm har ett erbjudande där man som bloggare kan få göra en gratis fotobok. Det är ju perfekt att samla alla bilder däri och det blir ännu roligare när man kan kombinera de med text också. Frågan är ju bara vilka bilder man ska välja? Jag funderar antingen på ett album med bilder från sommaren, som de ovan, eller kanske ett med massor resebilder. En annan bra idé är ju att göra fotoboken som en present och ge bort, det blir nog en mycket uppskattad gåva! Ett tredje alternativ skulle ju kunna vara att göra den som en kokbok med bilder på goda saker och recept vid sidan om. Som sagt, möjligheterna är oändliga, nu är det bara att bestämma sig!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. haha, hade också tänkt lägga upp det, men har inte kommit till skott. plus att jag antagligen inte kan skicka det hit heller. men dumt att inte uttnyttja det liksom xD

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *