Mitt favoritreportage

Jag bläddrade lite bland mina tidningar och då hittade jag mitt absoluta favoritmodereportage, från svenska Elle, Augustinumret 2008. Det är så fint och inspirerande så jag var tvungen att försöka fota av det så gott jag kunde. Reportaget är 38 sidor långt med mängder av modeller och balettdansare, enbart svenska kläder och allt är fotat av Jimmy Backius i bästa maskeradstil. Se och njut! ♥


Delta i diskussionen

15 kommentarer

 1. Sandra: Ja, jag älskar dem!

  Veronika: Helt fantastisk!

  Johanna: Det bästa hittills!

  Cary: Så bra! Det är nästan ännu bättre när man får bläddra… åh!

  Emma: Ja, så fint!

  Linn: Amazing!

  Hanna: Ja, jag önskar det!

  : Absolut!

  Mimmi: Ja, så fina!

  Dress lika a Princess: Helt underbara!

  Josefine: Ja, exakt!

  Klara: Bästa någonsin!

  Belinda: Ja, det ska bli spännande att se!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *