Min önskelista

Om sisådär en vecka fyller jag år och det innebär ju att det är hög tid att skriva ner min önskelista. Det känns som om det bara blir svårare och svårare att komma på saker att önska sig ju äldre man blir, men såhär ser den ut i alla fall:

fina smycken i stil med de på bilden ♥ stora tygblommor eller diadem att ha i håret ♥ parfym Paul Smith Rose ♥ mascara Max Factor False Lash Effect ♥ taklampsskärm av rispapper med utstansat blommönster ♥ digital systemkamera (ex Nikon d60) ♥ fotoalbum att klistra in bilder i, med plats för att skriva ♥ hårt genomskinligt fodral för iPod nano (4th generation) ♥ gamla väckarklockor ♥ bok Extremt högt och otroligt nära av Jonathan Safran Foer ♥ påslakan Rosegarden från Hemtex

Delta i diskussionen

13 kommentarer

 1. å, jag har en såndär fin gammal silvrig väckarklocka. men. den tickar så himla högt att man inte kan sova och dessutom när den ringer på morgonen det är ungefär det värsta upp-vaket. så jag har den som prydnad 🙂

 2. Bengt: Åh, du kan ju tipsa min pappa om det! 🙂

  M: Ja, jag har en liten samling jag med, men ingen av de är uppskruvad för de tickar så fasligt högt! 😀

  Bea: Ja, jag vill ha alla!

  Jasmina: Tack! Jag fyller 19!

  Linn: Eller hur!

  Hanna: Ja, haha. Jag vill ha allt!

  Sanna: De på bilden kommer från asos.com och Forever 21. Men det går nog att hitta lite överallt. Kolla på typ glitter och H&M.

 3. det som jag inte rdan har i ditt lilla kollage är saker jag också gärna skulle vilja ha, som kameran.. mums. Riktigt fina påslakan också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *