PolaroiderHär är lite bilder från den senaste veckan. Jag lekte lite med dem och låtsades att jag hade en polaroidkamera istället för min lilla vanliga, det var kul! Nu ska jag sova för i morgon har jag två spelningar och då gäller det att vara på topp! ♥

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. fint. skulle ni göra den där bosniska spelningen sen alltså? 😛 menn, btw, om du får tid kom och hälsa på oss på restoreområdet. puss

 2. Hoppas att spelningarna givk bra idag sötnos!

  Jag skulle verkligen vilja ha en polaroidkamera. Fylla väggarna sådär fint filmlikt med massa bilder av vänner, suddiga moln, sommarträd, fåglar och resminnen. Det vore så underbart.

  Puss vännen

 3. Jag som skrev det ovan såklaert. 🙂

  Och du! Trooor att jag kommer till Norrpan i början av oktober för att mellanlanda i vår lägenhet där. Vill du, om du kan och vill alltså, ta en fika och kika på myrorna? 😀

 4. Linn: Tack!

  Emelie: Eller hur! Jag vill också ha en egen. Fast det är tråkigt att de ska sluta sälja film till dem… 🙁

  Josefin: Tack!

  Cary: Jepp, vi var snälla och ställde upp! 🙂 Åh, hann tyvärr inte. Hadet varit fint att få se er! Puss!

  Linnéa: Tack!

  Tvillingsjäl: Åh, tackar!

  Josefin: Det är finfinfint!

  Flora: Men åh, tack!

  Kajsa: Jodå, det gick bra! Eller hur, jag vill också ta massa fina polaroidbilder ju! Vore sjukt kul om vi kunde ses i Norrköping! Fika och lite second hand-shopping är aldrig fel! Hör av dig när du kommer så ses vi! 🙂 Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *