Augustifesten


Den här veckan är det festival i stan. Augustifesten har börjat och redan bjudit oss på en del roligheter! Rix FM gav oss möjligheten att lyssna på några mer eller mindre bra artister ikväll, dessutom delades det ut gratis kaffe latte och jag drack två bara för att de var så goda (gissa vem som kommer ha problem med att somna inatt…). Musikfyrverkerier har vi också fått se och det blev en fin avslutning på kvällen!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. åhå vad mysigt! jag har aldrig haft problem att sova efter kaffe, stackars dig som har det.. man vill ju kunna sitta uppkrypen i soffan med en kaffe innan man går och lägger sig!

  jag hoppas verkligen att nian ska bli bra, nej bäst!

  puss & kram

 2. Kajsa: Man brukar ju inte se sånt så ofta faktiskt, mest på nyårsafton…

  Sarah: Åh, tack!

  Andie: Ja, jättemysigt!

  Flora: Hihi, ja. Ja, kaffe är så gott och mysigt, men jag vet inte om det beror på koffeinet eller bara det faktum att jag överlag är väldigt dålig på att gå och lägga mig och sova…

  Nian kommer nog bli bästast! Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *