Urban photo

Är det någonstans man ska lägga upp en massa bilder på sig själv så är det väl i bloggen?! Så här får ni en rejäl Julia-dos (som om bloggen inte redan vore full utav bilder på mig, haha). I alla fall, i måndags när vi gick igenom stan till tågstationen så blev jag fotad av min fina vän Cary. Här är några av bilderna.


Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. och jag citerar; "nämen karin…inte mitt i stan!"

  haha

  sötnos. tror dock jag tycker den i mitten till höger blev finast.

 2. alltså.. har tänkt på att du tar väldigt fina bilder, typ i det förra inlägget. För du har väl en digitalkamera bara? Blir lite irriterad och tänker att jag måste ju kunna ta i vilket fall lika fina bilder med min systemkamera haha! jag får lära mej..

 3. Cary: Haha, det är ju snygg miljö om man fotar i stan, men det känns ju lite pinsamt att stå och posa mitt på gatan sådär. 😛 Den är en av mina favoriter också!

  Karin: Tack!

  Elin: Tackar! 🙂

  Linn: Haha, tack så mycket! Ja, jag har bara en kompakt digitalkamera. Det är mycket övning som räknas tror jag! Sen spelar det liksom inte så stor roll vad man har för kamera om man inte kan använda den på rätt sätt. Men nu har du ju en bra så det är bara att fota massor och testa alla funktioner! 🙂

 4. jag ser fram emot att studdsa till Norrköping för att fika och leka med dig babybun! Vet inte exakt än när men jag hör av mig om det. wi wi wii

  Pouss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *